Virtuális Falu 1+1 - I. képzési alkalom

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek

Időpont: 2015. április 17 – 19.
Helyszín: Budapest, Park Inn by Radisson Hotel

Megrendezésre került az első képzési alkalom az újraindult Virtuális Falu Program szervezésében Budapesten.

Péntek délután egy rövid bemutatkozóval és játékos felfogású csapatépítés után előadásokat hallgathattunk. Bauer Béla a Századvég Alapítvány vezető kutatója a Manipulált szegények, szegény manipuláltak előadása mély hangvételű volt és igen elgondolkoztató. Majzik Balázs az EMMI ifjúsági főosztályától a ifjúságot aktuálisan érintő ügyeket ismertette, majd Téglásy Kristóf, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézettől, Ifjúsági Igazgatóságának igazgatója Ifjúsági panorámatükör előadása zárta a pénteki napot.

Szombaton a média és kommunikációs tréningé volt a főszerep, amelyet Czifra Szilvia a Kossuth Rádió felelős szerkesztőjesegítségével tanulhattunk. A nap mottója: „A beszélgetés önmagában nem eredmény!" 

Délután megtartottuk a második Tőszszőlősi Falugyűlést, ahol játékosan szemléltettük egy falu, község általános problémáit.

A képzés további részében a csapatépítésen volt a hansúly, az 1+1 programba kiválasztott jelentkezők ismerkedtek a programmal és az már előző években résztvevőkkel. Ebben nagy segítséget nyújt nekünk két visszatérő képzőnk is Csalagovits Zóra és Kocsis Péter.

Letölthető dokumentumok

VFPI_kepzes_2015_aprilis_17_19_Budapest_vegleges.pdf 234.08 kB pdf
Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek