„Csupán egy apró változás ma, és egész mássá lesz a holnap.”

László Anita
Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek

Földeákon november 20-án este oldott hangvételű kerekasztal beszélgetésre ültek össze döntéshozók, vállalkozók, fiatalok. Fő cél: a fiatalok helybentartásának, a vidék élhetőbbé tételének elősegítése.
4 asztalnál folyt a beszélgetés a település fejlődését érintő témákban, úgymint településkomfort, kultúra és közösségi élet, munkahely és lakásteremtés, emellett arról is beszéltünk miért érdemes szeretnünk Földeákot. Bő 2 óra elteltével rengeteg elgondolással, lehetőséggel gyarapodtunk.
Nagyon jó visszajelzéseket adtak a résztvevők, sokan még napokig gondolkoztak. A fiatalok nagyon örültek, hogy a felnőttek meghallgatták őket, nyitottak voltak és megosztották tapasztalataikat. A felnőttek pedig, hogy tájékozódhattak a fiatalok véleményéről, képet kaphattak arról mennyire jutnak el hozzájuk a települést érintő információk.
Azt gondolom, ha csak 1-2 kisebb-nagyobb ötlet megvalósul valamilyen formában már mindenképp megérte rászánni az időt. „Csupán egy apró változás ma, és egész mássá lesz a holnap.”

A műhelytalálkozót szervezte és az összefoglalót készítette: Bakos Adrienn

See video

Letölthető dokumentumok

foldeak_osszegzes_sp_esemenyrol.pdf 722.82 kB pdf
Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek